Wijkfeest Wijkplatform Doorslag

Op 22 september 2012 wordt het wijkfeest van Wijkplatform Doorslag gehouden, van 14.00 - circa 18.00 uur.

De jaarlijkse open dag van buurtcentrum De Brink van Movactor die gehouden zou worden op 25 augustus a.s. is verschoven naar zaterdag 22 september a.s..
De Brink, inmiddels al ruim 30 jaar een begrip in de wijk Doorslag, wordt op dit moment verbouwd en in een moderner jasje gestoken.
Tijdens de Open dag wordt er informatie verstrekt over de activiteiten en cursussen die gegeven worden en kan men zich inschrijven. Er zijn traditiegetrouw een aantal leuke kinderactiviteiten zoals een springkussen, spellen en optredens. Gezondheidscentrum De Roerdomp is eveneens aanwezig met een aantal activiteiten.
In verband met de verbouwing beginnen de activiteiten dit jaar eind september. Tijdens de Open dag wordt tevens het startsein gegeven voor de week van het welzijn van Movactor en gezondheidscentrum De Roerdomp. In de week van het welzijn van 24 tot en met 28 september a.s. worden verschillende workshops en inleidingen gehouden die te maken hebben met welzijn.
Eind september gaan ook de bekende markten en beurzen weer van start in De Brink: op 23 september de creatief beurs, op 30 september de rommelmarkt en op 6 oktober de kinderbeurs.
Voor inlichtingen over de cursussen/activiteiten in De Brink kunt u contact opnemen met de cursuscommissie van De Brink: Els Lagerweij tel. 030 – 6049168 of Nel Meijer 06-50557762.
Ook het wijkfeest, dat gelijktijdig wordt georganiseerd door het Wijkplatform Doorslag, wordt verschoven naar 22 september a.s.. Tijdens het wijkfeest kan iedereen van jong tot oud zich vermaken met de Sutu-voetbalmuur. Dit is een interactieve voetbalmuur met LED panelen die reageren wanneer ze geraakt worden. Voor de kleineren is er o.a. een leuke poppenkastvoorstelling. Vanaf 16.30 uur is er een barbecue voor alle bewoners van de wijk. U kunt zich opgeven voor de barbecue via: wijkplatformdoorslag@notice.nu of 06-50557762. Kijkt u voor meer informatie op www.nieuwegeinsewijken.nl/doorslag.
De inschrijving voor de activiteiten van Movactor is van 14.00 – 15.30 uur, de feestelijke activiteiten lopen van 14.00 uur door tot circa 19.00 uur. Het evenement is gratis.