Oasis

Hallo!
Met veel enthousiasme nodigen we je uit voor het openingsfeest van Oasis op vrijdag 21 juni. Een nieuwe plek in het Stadshuis in Nieuwegein, speciaal voor jongeren!

Oasis: een plek waar jongeren gewoon mogen zijn. Ze hoeven even niets, moeten niet presteren maar mogen chillen en tot rust komen van de buitenwereld.  De jongeren zijn meegenomen in het ontwerp van de ruimte en het logo. Ook hebben ze geholpen bij het organiseren van dit event. In de toekomst zullen zij actief betrokken blijven bij de activiteiten die we samen organiseren.  Zo wordt Oasis een ruimte voor alle jongeren van Nieuwegein!

Op 21 juni organiseren we en feestelijke opening met Nieuwegeins talent. De avond begint met een dans van de Dansfabriek. Daarna kun je genieten van spoken word van Ser van  IJzersterk en rapduo TRUTH. Het logo wordt onthuld, ook ontworpen door lokaal talent. DJ Sinclair sluit de avond af.  Alles wordt gepresenteerd door onze host  Tiffany.

Samengevat:
Wanneer?     Vrijdagavond 21 juni
Hoelaat?       19:00 (inloop) 19:30-22:00 uur
Wat?              Programma vol Nieuwegeins talent
Waar?           Stadshuis Nieuwegein, Oasis (begane grond)

Natuurlijk is iedereen van jong tot oud welkom bij deze spectaculaire opening! Hopelijk tot dan!
Bijgevoegd vind je de flyer ter promotie van de opening,  een design van Nieuwegeins talent Mikiyas Hadis (Instagram persoonlijk: @Mikiyas_hs ; Instagram zakelik: @Rosetta.vof ). Het zou geweldig zijn als je de flyer wil verspreiden, onder jongeren in je netwerk bijvoorbeeld! Voor verdere aankondigingen van het programma, houd de socials van de bibliotheek in de gaten.  Dat kan via @biebnieuwegein (Instagram en X) of Bibliotheek Nieuwegein op Facebook en LinkedIn.

Hopelijk tot dan!
Met vriendelijke groet, ​​​​

Tesse Reversma
Lees‑ en mediaconsulent VO
030‑604 58 34
Stadsplein 1c
3431 LZ Nieuwegein

https://www.nieuwegeinsewijken.nl/batau-zuid/upload/afbeeldingen/flyer-oasis-openingsfeest.png

« wijkberichten overzicht