Gewijzigde openings- en werktijden RMN met Pasen

GEWIJZIGDE DIENSTVERLENING RONDOM PASEN 

Op tweede paasdag, maandag 1 april, is Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) gesloten. Wij halen op deze feestdag in uw gemeente geen huishoudelijk afval op. De container (kliko) die RMN normaal gesproken op deze maandag leegt, legen wij op een inhaaldag. Let op: dit is de zaterdag vóór tweede paasdag! Uw container moet ook op de inhaaldag vóór 7.30 uur aan de weg staan. Onze recyclingstations zijn op tweede paasdag ook gesloten.

Goede Vrijdag

Op Goede Vrijdag 29 maart halen de medewerkers van RMN het huishoudelijk afval op zoals u gewend bent. Dit geldt zowel voor de containers als voor de boven- en ondergrondse verzamelcontainers. Nooit een inzameldag missen tijdens de feestdagen? Download de RMN Afvalbeheer app gratis in de appstore (voor iOS en Android). 

Wilt, of kunt u de app niet gebruiken, download de afvalkalender op deze link:  Afvalkalender

Drukte op de recyclingstations

De recyclingstations zijn op Goede Vrijdag open volgens de reguliere openingstijden. Vanwege het lange weekend zijn veel mensen druk in de tuin of met een voorjaarschoonmaak bezig. Houd bij een bezoek aan het recyclingstation dus rekening met een langere wachttijd vanwege de verwachte drukte. Onze medewerkers bepalen de toegang van de laatste auto van de dag. Dit kan eerder zijn dan de genoemde sluitingstijd van die dag, vanwege de nog aanwezige auto’s op het terrein. 

« wijkberichten overzicht