Mei vakantie!

Dit is er te doen voor kinderen in de Meivakantie

Zie ook:   www.ziemeerinnieuwegein.nl

https://www.nieuwegeinsewijken.nl/batau-zuid/upload/afbeeldingen/kind-jeugd-act.jpg


Op 29 april begint de Meivakantie! Kinderplatform Nieuwegein organiseert allemaal leuke activiteiten door heel Nieuwegein. Kom langs op Fort Vreeswijk voor het Lentefestival, daag jezelf uit tijdens een SurvivalRun, ga Vogelkaarten knutselen en Zonnebloemen zaaien of sluit aan bij een Voorleesfeestje.

In het Kinderplatform organiseren verschillende lokale organisaties op een informele manier zoveel mogelijk leuks voor kinderen in de schoolvakanties. We vinden het belangrijk dat er genoeg te doen is in de schoolvakanties. Activiteiten die soms leerzaam zijn, maar vooral erg leuk! We letten er op dat alle activiteiten laagdrempelig en toegankelijk zijn. Zo kunnen we, in samenwerking met Nieuwegein Stadspas, alle activiteiten gratis aanbieden.

Bekijk alle activiteiten in de meivakantie op Facebook.

Benieuwd naar het hele programma deze zomer?
Kijk op:  https://www.facebook.com/KinderplatformNieuwegein/

1 mei: Lentefestival

https://www.nieuwegeinsewijken.nl/batau-zuid/upload/afbeeldingen/kind-lente-fest.jpg

Kom je ook speuren, spelen en smullen in het zonnetje? Op woensdag 1 mei vieren we het Lentefestival op Fort Vreeswijk en is er van alles te beleven. Speur mee over het fort, blaas de grootste bellen, leer hoe je lekkere wortelsapjes maakt en knutsel de mooiste bloemen. Of doe lekker actief mee met een potje stoepranden. Het wordt supergezellig want Joggy en Groentje zijn er ook!

- Woensdag 1 mei van 13:00-16:00
- Fort Vreeswijk
- Alle leeftijden
- Toegang & activiteiten gratis

« wijkberichten overzicht