Festival op de hoek

Heerlijke Surinaamse lekkernijen op Festival op de Hoek.

Van mevr. C. Esser.

Hoewel ik geen verkoper ben, bood ik mezelf, op advies van een vriendin, toch aan om Surinaamse cake en koekjes te verkopen op deze Familiedag, Festival op de hoek in “De Partner” op 23 september 2023.  Daar heb ik geen spijt van gekregen het was zeer leuk!

Ik kon een leuk verkoopplekje maken. Het was gezellig en er waren veel leuke activiteiten te doen, je hoefde je niet te vervelen…  Gezien de reacties, deed ik al snel de prijzen een eurotje lager. Toegankelijkheid vind ik belangrijker dan winst maken. En met groot succes, de cake en koekjes vlogen over de toonbank…  Gelukkig kreeg ik hulp van onze dochter, die er inmiddels ook bij gekomen was.  Er was veel interesse in de Surinaamse lekkernijen en ik vond het leuk om hierover te vertellen. Wat ik bijzonder vond, is dat sommigen hun plastic bakjes terugbrachten.

https://www.nieuwegeinsewijken.nl/batau-zuid/upload/afbeeldingen/surinaams-eten3.jpghttps://www.nieuwegeinsewijken.nl/batau-zuid/upload/afbeeldingen/surinaams-eten2.jpg


Ik vond het geweldig toen onze Burgemeester, mevr. M. Beukering interesse toonde en dat we samen een foto maakten. Ons gesprek gaf mij in ieder geval positieve energie en motivatie. 

https://www.nieuwegeinsewijken.nl/batau-zuid/upload/afbeeldingen/surinaams-eten4.jpghttps://www.nieuwegeinsewijken.nl/batau-zuid/upload/afbeeldingen/surinaams-eten1.jpg

« nieuws overzicht