Toerist in eigen stad

Uit in Nieuwegein organiseert samen met Bibliotheek De Tweede Verdieping van 19 juli t/m eind augustus de zomermanifestatie "Toerist in eigen stad - thuisblijven is ontspannen". Heeft u zelf tips? Lever ze aan!

Op het Nieuwegeinplein in de bibliotheek vindt u op de digitale schermen foto's van mooie, bijzondere en avontuurlijke plekken in Nieuwegein. We kunnen u verzekeren: alle foto's die u ziet, zijn bij u “om de hoek”' genomen. Ook is foldermateriaal beschikbaar en kunnen verschillende boeken met tal van tips over Nieuwegein gelezen en geleend worden. Bijvoorbeeld over de vele wandel-, fiets- en vaarroutes in de gemeente en regio. Kom vooral kijken en verbaast u zich over de vele toeristische en recreatieve mogelijkheden in Nieuwegein.

 

Heeft u zelf een tip die de moeite waard is meer bekendheid aan te geven? Stuur deze dan per mail naar Eric Denneman (e.denneman@nieuwegein.nl). Meer informatie: www.detweedeverdieping.nu/nieuwegein-plein/nieuws/item/toeristisch-nieuwegein.

Uit in Nieuwegein is een samenwerkingsverband van organisaties in Nieuwegein gericht op het bevorderen van recreatie en toerisme in Nieuwegein.