Toekomstvisie Nieuwegein

 

 


 
 

Beste bewonersvan Batau Zuid,


Van begin april tot eind november 2015 heeft de gemeente Nieuwegein zoveel mogelijk Nieuwegeiners gesproken. We vroegen inwoners hoe hun leven er in 2025 uit zou zien, wat zij belangrijk vinden voor onze stad en wat niet.

Ongeveer 630 mensen waren aanwezig bij verschillende bijeenkomsten over de Toekomstvisie, we spraken zo’n driehonderd mensen tijdens de straatinterviews en 785 mensen brachten via de website hun stem uit op een toekomstscenario.

...en nu?

Hoe we nu verder gaan lees je op de website. Een tipje van de sluier: er komt nog één laatste moment dat iedere Nieuwegeiner de kans krijgt om te reageren op de voorlopige Toekomstvisie. Natuurlijk houden we je daarover op de hoogte.


Met vriendelijke groet,
Frans Backhuijs, burgemeester
Peter Snoeren, wethouder

(nieuwsbrief loopt hieronder door)

 

Hoe noemen we de Toekomstvisie?

Heb jij een goede naam voor de Toekomstvisie? We horen het graag. Reageer op deze e-mail met jouw idee, plaats 'm als reactie op de website of deel 'm op Twitter met #NG2025.

 

Wat hebben we gedaan?

Wist je dat op de website heel veel informatie staat over het proces van de Toekomstvisie? We hebben een uitgebreide terugblik geplaatst met relevante documenten.
Lees verder >>

Naslagwerk

 

Interview bij Nieuwjaarsfeest Nieuwegein

Projectleider Dionne Baaré en wethouder Peter Snoeren zijn door Erwin van Aken geïnterviewd tijdens de Nieuwjaarsreceptie in Stadstheater en kunstencentrum De KOM.

Je kunt het interview bekijken op Youtube.