Sport en beweegkrant Nieuwegein

Sport & Beweegkrant Nieuwegein

De Sport & Beweegkrant is uitgebracht door de gemeente Nieuwegein in samenwerking met ETT Media en dankzij de medewerking van vele organisaties en bedrijven in Nieuwegein. In de krant staan inspirerende verhalen van Nieuwegeiners over de manier waarop zij omgaan met uitdagingen van deze tijd: weinig tijd of geld, dichtbij huis of op het werk, bij een vereniging of individueel, met of zonder beperking. Enthousiaste Nieuwegeiners vertellen over hun ervaringen en welke kansen sporten & bewegen hun te bieden heeft.   

Krant niet ontvangen?

De Sport & Beweegkrant is woensdag 3 september gelijk met de Molenkruier huis-aan-huis verspreid in de gemeente bij alle particuliere brievenbussen (inclusief nee/ja-stickers en adressen in het buitengebied, exclusief nee/nee-stickers). Heeft u de krant niet ontvangen? Dan kunt u tot maandag 8 september een bezorgklacht indienen bij de gemeente Nieuwegein, F.vanbeek@nieuwegein.nl of 14.030.

Extra exemplaren of digitale versie

De krant is niet bezorgd bij de huishoudens met een nee/nee sticker op de brievenbus. Bent u wel geïnteresseerd? U kunt dat een exemplaar ophalen bij de receptie in het stadshuis of de Bibliotheek De Tweede Verdieping. Ook is de digitale versie van de krant te vinden op www.nieuwegein.nl/nieuwegeinbeweegt.

Lees hier de sport en beweegkrant