Spiritualiteit en zo

Iedereen heeft wel eens iets meegemaakt wat moeilijk (of niet) te verklaren is. De een noemt het intuïtie, hoog sensitiviteit, toevalligheid of voorgevoel. De ander noemt het helderziendheid of God's plan. 

Wat voor een verklaring je er ook aan geeft, de wereld om ons heen lijkt steeds bewuster te worden van fenomenen 
die wetenschappelijk lastig of niet verklaarbaar zijn. Wat voor een verklaring je er ook aan geeft, de wereld om ons heen lijkt steeds bewuster te worden van fenomenen die wetenschappelijk lastig of niet verklaarbaar zijn. 

Mindfulness, reiki, spirituele beurzen en meditatie-avonden, het taboe wat dit soort bijeenkomsten omhulde begint gestaag af te nemen. Men is er klaar voor om zichzelf te ontwikkelen, niet meer zo bang om erover te praten en wil graag ervaringen delen met mensen die hetzelfde pad bewandelen. 

Om hier gehoor aan te geven is er vanaf 4 augustus in Nieuwegein om de week een avondbijeenkomst waar verschillende onderwerpen besproken worden, iedere week een ander thema, waar je je eigen verhaal kunt vertellen en/of kunt reageren op dat van een ander. Iedereen is welkom en vrij om zichzelf te zijn op deze avonden. Ook als je alleen komt om te luisteren is dat prima, er zijn geen verwachtingen en geen verplichtingen. 

Voor gedetailleerde informatie over de avonden (onderwerp/thema etc.) kun je je aanmelden op de (besloten) Facebookgroep: facebook.com/groups/senznieuwegein

Alleen leden van deze groep kunnen berichten en andere leden van de groep zien. 
 
Als je moeite hebt met de aanmelding, stuur dan een e-mail naar senznieuwegein@gmail.com met daarin je Facebooknaam, dan voegen wij je toe.