Repair Cafe 2 december 2016

Zaterdag 2 december is er Repair Café Nieuwegein, van 14.00 tot 17.00 uur, in het MEC in park Oudegein. Inwoners van Nieuwegein kunnen er terecht met hun kapotte spullen. Samen met reparatiedeskundigen wordt geprobeerd de spullen te herstellen. Repair Café repareert kleding, apparaten, fietsen, speelgoed en meubels.
Het Repair Café is een initiatief van vrijwilligers die repareren promoten als alternatief voor weggooien. Informatie: repaircafenieuwegein@gmail.com / 06-17564000.

Zaterdag 2 december
Elke eerste zaterdag van de maand is er in het Milieu Educatie Centrum (MEC) in park Oudegein een Repair Café. Tussen 14.00 en 17.00 uur zitten reparatiedeskundigen klaar om kapotte kleding, apparaten, speelgoed en meubels te helpen herstellen.

Speciaal voor pakjesavond
Heeft uw partner op zolder een kapot apparaat bewaard waarvan hij geen afstand kan doen? Wie weet kan Repair Café het repareren. Zou het niet leuk zijn als tijdens pakjesavond het gerepareerde apparaat tussen de cadeautjes ligt? Of heeft een van uw gezinsleden kleding in de kast liggen die jarenlang gedragen maar nu kapot of te klein is? Misschien kan Repair Café het repareren. Dan heeft u een extra pakje voor in de zak van Sinterklaas! Goedkoop én duurzaam.

Het Repair Café kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken!

Met gastvrije groet,
Peer van Halderen
Contactpersoon Stichting repair Café Nieuwegein
06-17564000

Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster die niet meer werkt?
Of met een wollen trui waar mottengaatjes in zitten?
Weggooien? Mooi niet! Repareer ze samen in Repair Café Nieuwegein

Elke eerste zaterdag van de maand (behalve juli/augustus) in het Milieu Educatie Centrum, Geinoord 9, naast de kinderboerderij en de molen.

http://repaircafenieuwegein. jouwweb.nl/