Neem een OV-dag!

PROBEER HET OV UIT EN SPAAR VOOR CADEAUS!

Even je mail bijwerken, de krant lezen of appen? Neem een OV-dag! In regio Utrecht is de afgelopen jaren sterk ingezet op bereikbare OV-knooppunten. Zo is reizen met de bus, trein of tram nog makkelijker. ‘Neem een OV-dag’ biedt automobilisten de kans om het OV eens uit te proberen.

Neem een OV-dag en spaar cadeaus

De ene dag komt de auto beter uit, de andere dag is het OV een handig alternatief. Doe mee als deelnemer en ontvang voortaan filevoorspellingen op dagen dat het extra druk wordt op de weg. Zo weet je precies wanneer een OV-dag goed uitkomt. Via de app registreer je ritten. Je ontvangt elke OV-rit punten voor webshopcadeaus. Ook ontvang je 20 euro voor je eerste OV-dagen.

Actieweek: dubbel zo snel sparen

Tijdens de actieweek van 19 t/m 23 maart ontvang je elke rit dubbele punten; 200 per rit. Dat zijn er al gauw 400 per dag. Bij elke 500 punten krijg je weer een webshopcode waarmee je een cadeau in de webshop kan uitzoeken. Een cadeaubon, korting bij een winkel, donatie aan een goed doel of lot in de maandloterij. Waar ga jij voor?

www.ovdag.nl

Social media

Facebook: Woon jij in de provincie Utrecht en sta je vaak in de file? Meld je dan aan voor Neem een OV-dag! Probeer het OV uit en spaar voor cadeaus. Bekijk de actie op ovdag.nl

Twitter: Sta je vaak in de file? Neem een OV-dag en spaar cadeaus! ovdag.nl #goedopweg #ovdag

Download de flyer