Informatiebijeenkomst vernieuwing trambaan

Graag nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst over de vernieuwing van de trambaan in Nieuwegein-Zuid, die wij in de zomer van 2020 uitvoeren. 

Deze bijeenkomst vindt in de gemeente Nieuwegein plaats op dinsdag 20 maart a.s. van 20.00-22.00 uur in het Gemeentehuis (Bedrijfsrestaurant, 4de etage) Adres: Stadsplein 1.  

Wat gaan we doen?

In de periode juni-augustus 2020 werkt de provincie Utrecht volop aan de trambaan in Nieuwegein-Zuid en IJsselstein. Dit gedeelte van de trambaan moet worden vernieuwd omdat deze na 30 jaar voorbij de technische levensduur is. Alle tram haltes in Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein worden bovendien geschikt gemaakt voor de komst van nieuwe trams. Wanneer dit werk gereed is, kunnen reizigers vanuit Utrecht , Nieuwegein en IJsselstein met deze nieuwe trams direct doorreizen naar De Uithof.
 
Voorlopig ontwerp 

Om dit werk mogelijk te maken, heeft de provincie Utrecht een ontwerp gemaakt van de nieuwe trambaan en van alle haltes in Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein. Deze worden verlaagd en verlengd om aan te kunnen sluiten op de nieuwe trams. De volgende stap is het maken van een definitief ontwerp dat voor de zomer van 2018 gereed is. 


Informatiebijeenkomst

Voordat het ontwerp van de nieuwe haltes definitief wordt gemaakt, organiseert de provincie Utrecht een inloopbijeenkomst over dit werk. Tijdens de bijeenkomst krijgt u een toelichting over het project, de werkzaamheden en hoe de nieuwe tram haltes eruit gaan zien. 

Wilt u meer weten? Meldt u dan aan voor deze bijeenkomsten via email info@regiotramutrecht.nl 

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met mij. Of ga naar onze website  www.regiotramutrecht.nl

Met vriendelijke groet,
Ron van Dopperen
communicatieadviseur openbaar vervoer/Regiotram Utrecht
Provincie Utrecht

Postbus 80300|3508 TH Utrecht
M 06 - 46 994 712| E ron.van.dopperen@provincie-utrecht.nl
Bezoekadres: Remiseweg 7, 3438 LA Nieuwegein