Een lekkere maaltijd bij Buurtplein Batau

In Buurtplein Batau aan de Dukatenburg 1 kunnen wijkbewoners iedere woensdag genieten van een lekkere maaltijd. Vanaf 17.00 uur is iedereen van harte welkom. Om 17.30 uur wordt de maaltijd geserveerd. De kosten bedragen 6,95 euro voor een maaltijd met een toetje (exclusief drankjes). Mensen met een U-pas betalen €4.95 Aanmelden kan tot en met dinsdag via e-mail: fairs@movactor.nl of telefoon: 030-60 08834.

‘Eet je mee’ is een initiatief van MOvactor. Het eten wordt bereidt door de ‘mannen met pannen’. Dit zijn vrijwilligers die koken onder begeleiding van de medewerkers van Fair’s. Ze koken iedere week een gezonde en lekkere maaltijd. De ‘mannen met pannen’ zijn begonnen met een kookproject van MOvactor. Zij vinden inmiddels het koken zo leuk, dat ze nu wekelijks het eten koken voor ‘Eet je mee’.

 

Informatie
MOvactor ondersteunt en versterkt de Nieuwegeinse samenleving door verschillende projecten voor bewoners. Hierdoor kunnen Nieuwegeiners zich beter zelf redden, vergroten ze hun eigenwaarde en hun kennis. Ook wordt door de projecten eenzaamheid bestreden. Meer informatie over MOvactor en de andere activiteiten is te vinden op www.movactor.nl