Bijeenkomst ‘Doe mee in uw wijk’ in Batau voor 55-plussers

Welzijnsorganisatie MOvactor en sportorganisatie Sport ID houden een bijeenkomst met als titel ‘Doe Mee in uw Wijk’ voor 55-plussers op dinsdag 17 maart van 10.00 uur tot 13.00 uur in Buurtplein Batau.  Er zijn veel organisaties aanwezig om informatie te geven over de activiteiten en vrijwilligerswerk in de wijk Batau. Ook gaan aanwezigen in gesprek over wat er nog mist.

Belangstellenden kunnen vanaf 9.30 uur binnenlopen. De koffie staat klaar. Deelname is kosteloos, inclusief koffie, thee & iets lekkers. MOvactor en Sport ID vinden het belangrijk dat inwoners genoeg mogelijkheden hebben om actief mee te doen en  elkaar te ontmoeten dichtbij huis. Dit merken deze organisaties bij de vragen die 55-plussers stellen over activiteiten en vrijwilligerswerk. 

Joanna Thijs, programmaleider van MOvactor:  ‘’Met deze bijeenkomst willen MOvactor en Sport ID 55-plussers wijzen op de mogelijkheden die er al zijn. We willen meer inzicht krijgen in de vragen uit de wijk en samen met inwoners de mogelijkheden voor 55-plussers vergroten.

Belangstellenden die meer informatie willen over de bijeenkomst kunnen kijken op www.movactor.nl of contact opnemen met Mariette Ippel van MOvactor, telefoon: 06-21177474 of e-mail: mippel@MOvactor.nl.