Beste Buur van Nieuwegein

Beste Buur van Nieuwegein!

Het jaarlijkse straatfeest organiseren, boodschappen voor elkaar doen, een deur in de schutting hangen en wie zet er het kopje koffie of thee…

Welke inwoner van Nieuwgein zorgt voor sfeer in de buurt en staat klaar voor anderen? Anders gesteld: wie verdient de titel 'Beste Buur' in Nieuwegein?

“Ik vind het geweldig wat je doet!”, leest graag de vele verhalen uit Nieuwegein en zal de meest originele en creatieve nominatie verrassen met een  “Ik vind het geweldig wat je doet! “  trofee.

Iedereen kan een inwoner van de gemeente Nieuwegein nomineren voor deze eretitel.

Bewondering
Kent u iemand in de buurt die altijd een oogje in het zeil houdt en die altijd voor een ander klaar staat? Had u altijd al bewondering voor die man of vrouw die achter de schermen keihard werkt om het jaarlijkse straatfeest te organiseren? Kortom, kent u iemand die de straat of de buurt socialer, leuker of mooi maakt?' Laat het ons weten!

In het zonnetje

Afgelopen jaar was de eretitel voor Jolanda Romijn, zij woont in Batau Zuid, de Fruitgaardes. Dit jaar zal de organisatie achter de trofee iemand op 7 december (nationale vrijwilligersdag) verrassen met de “Ik vind het geweldig wat je doet!” trofee.

Nomineren kan tot 28 november 2016 via facebook: Beste buur van nieuwgein! (https://www.facebook.com/events/1909788232578508/) Tag iemand en laat ons weten wat die persoon voor een ander doet! Geen facebook? U kunt ons ook mailen jvanderveeken@movactor.nl of appen naar 06-43 368 425.

De bijzondere, leuke, gekke en mooie verhalen zullen laten zien dat elkaar helpen heel leuk, verrassend en fijn kan zijn!