9 april: Buurtplein Batau, Meet and Greet maak kennis met het nieuwe buurtplein Batau.

Beste wijkbewoners, hallo wijkplatform van Batau Noord en Batau Zuid,

 

Wij zijn zeer verheugd u te kunnen vertellen dat per 1 mei 2013 het nieuwe  Buurtplein Batau zijn nieuwe deuren opent.    In deze mail willen u informeren over de mogelijkheden van het nieuwe buurtplein.

Het nieuwe buurtplein kunt u vinden in ‘de plint’ van het nieuwbouw wooncomplex De Nieuwe Baten aan de Oortjesburg/Dukatenburg.

MOvactor transformeert haar buurthuizen de komende tijd naar Buurtpleinen: uitnodigende en multifunctionele accommodaties die alles in zich hebben om te fungeren als “sociaal verkeersplein” voor de hele wijk.   Buurtbewoners vinden in Buurtplein Batau activiteiten en cursussen op het gebied van creativiteit, educatie en ontmoeting of kunnen zelf een initiatief voor bewoners in de wijk neerzetten. Daarnaast serveert FAIR’S LOUNGE (een leer-werkplek)  koffie, thee, huisgemaakte patisserie en een kleine (biologische) lunchkaart. Organisaties, bedrijven maar ook particulieren kunnen verschillende (vergader)ruimtes huren en er is ruimte voor lokale kunstenaars om te exposeren.

Het Wijkteam Batau verzorgt op dinsdagavond 9 april een Meet & Greet. Tijdens deze informatieavond geven wij u meer informatie over het nieuwe buurtplein Batau, de laatste stand van zaken en kunt u ons uiteraard allerlei vragen stellen.

Wij hopen u dan graag te zien!

 

Met vriendelijke groet, 
Jaimy van der Veeken
Sociaal Agoog Matchpunt 

Sociaal Makelaar


Stadsplein 1a- 3431 LZ Nieuwegein
Postbus 111 - 3430 AC  Nieuwegein

030 – 60 33 748
www.movactor.nl
E: jvanderveeken@movactor.nl
T: 06 - 433 68 425