55+ Reisplezier, contactgroep voor alleenstaande, reislustige 55 plussers

 

Download aanmeldingsformulier

 

55+ Reisplezier .

Een  contactgroep met als doel uitstapjes/vakanties voor alleenstaande 55+ers te Nieuwegein.

Bij  55+ Reisplezier  zijn alle single 55+ers welkom om met elkaar kennis te  maken en om contacten te leggen voor uitstapjes, vakanties  e.d.

Via het internet is dit ook mogelijk, maar om elkaar goed te leren gaat niets boven een direct contact.  Om een voorbeeld te geven:  een match met iemand uit Groningen is leuk, maar  men wil toch graag eerst met iemand wat uitstapjes maken om elkaar beter te leren kennen.
Men komt dus met het doel om te kijken of, en met wie, er een klik is, en daarna met die persoon of personen samen iets te ondernemen, om in een later stadium op vakantie te gaan.  Reizen met gezelschap is nou eenmaal veel leuker en een stuk voordeliger.

Het primaire doel is reisgenoten vinden,  het is dus geen datingplaats voor een relatie, en ook geen reisbureau.

Buurtplein De Batau is bij uitstek een geschikte accommodatie om zoiets te organiseren. Het restaurant Fairs ligt centraal , makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en heeft voldoende parkeerplaatsen.

Door dit te doen bij Fairs geeft het mensen de gelegenheid om onder het genot van een kop koffie (op eigen rekening) of iets dergelijks, vrijblijvend een babbeltje te maken en met mensen uit hun eigen regio in gesprek te komen.  Om hiermee te beginnen en te kijken of er genoeg enthousiasme voor is, starten we in november op de eerste zaterdag van de maand, eerste bijeenkomst:

Datum:  Zaterdag  2 november 2013
tijd:        14.00 uur  tot 16.00 uur,    Fairs sluit om 17.00 uur.

Daarna zal het voorlopig iedere eerste zaterdag van de maand plaatsvinden, en bij succes kunnen we dat eventueel uitbreiden.

Aanmeldingsformulieren, zullen bij het buurtplein verkrijgbaar zijn, via deze website te downloaden, of u kunt mailen naar Lia Kerkhof.   Ingevulde formulieren kunnen teruggestuurd worden naar: 

cf.kerkhof@gmail.com

of bij MOvactor worden afgegeven op het Stadhuis onder vermelding Lia Kerkhof/ Jaimy van der Veeken.  Men kan het formulier natuurlijk ook 2 november ingevuld meebrengen naar het buurtplein Batau .

Door de formulieren, vrijblijvend en redelijk anoniem, in te vullen kunnen mensen laagdrempelig met elkaar in contact komen.   Plak s.v.p. een foto op het formulier, zodat andere weten, wie ze kunnen aanspreken.

Telefoonnummers en mailadres invullen is niet verplicht, maar voor communicatie wel handig.

Geen huisadres, om nare situaties te voor komen, als mensen contacten willen leggen kunnen ze dit onderling regelen.   Mensen moeten zelf initiatief nemen om met elkaar een reis te bespreken. Iedereen houdt zijn eigen verantwoordelijkheid.

Inschrijfgeld bedraagt € 2,50 dit is voor het materiaal zoals printerinkt, mappen en papier. 55+ Reisplezier heeft geen commerciële doeleinden.

Is er iemand enthousiast om te helpen, graag contact opnemen met Lia Kerkhof.

Iedere eerste zaterdag van de maand van 14.00-16.00 uur in Fairs bij buurtplein Batau, te starten 2013
2 november         7 december        

 

Data in 2014:

4 januari              1 februari             1 maart                5 april
3 mei                    7 juni                    5 juli                     2 augustus