Vier de lente! Extra activiteiten op de Buurtpleinen...

https://www.nieuwegeinsewijken.nl/batau-zuid/upload/afbeeldingen/nieuws/movactor-beeldmerk.png


Vier de lente!

Het zonnetje schijnt,delucht is blauw,delenteis in ons land en datvieren we met jou!  Na al die donkere maanden kunnen we samen wel wat positiefs gebruiken. Daarom organiseren de buurtverbinders van Movactor samen met initiatiefnemers uit de wijk allerlei activiteiten waardoor het zonnetje zeker gaat schijnen.

Buurtverbinder Jaimy van der Veeken van Movactor: “In Nieuwegein hebben we veel aandacht voor elkaar. Door buurtbewoners worden het hele jaar door verschillende activiteiten georganiseerd op de buurtpleinen. De lente komt er aan, we hebben weer zin om elkaar te ontmoeten en leuke dingen te doen.”

Lente-twist
Alle activiteiten staan in het teken van de lente. Van der Veeken: “Denk aan een lente-quiz of een speciale lente-bingo. Maar we gaan ook lekker samen eten tijdens een hightea of Paasbrunch.”

Meer informatie
MOvactor organiseert onder het motto ‘Vier de Lente’ tussen 11 en 24 april extra activiteiten op de buurtpleinen Batau, Doorslag, Galecop en Zuid. Iedereen is welkom om, soms tegen een kleine vergoeding, deel te nemen aan de activiteiten. Kijk voor het programma en aanmelden op www.movactor.nl/vierdelente of loop even binnen op het Buurtplein bij jou in de buurt. 

Hartelijke groet,

Jaimy van der Veeken

Buurtverbinder MOvactor/Buurtplein Zuid 

 

« nieuws overzicht