Sponsoring door vd Heuvel Aannemingsbedrijf

Het wijknetwerk Fokkesteeg is blij! Van den Heuvel Aannemingsbedrijf, gevestigd in Nieuwegein, heeft het wijknetwerk een financiële bijdrage gegeven, en een prachtige laptop!

Van den Heuvel is een landelijk opererende onderneming en dagelijks met ruim 600 medewerkers actief in de aanleg en het onderhoud van de ondergrondse infrastructuur. Het reeds bijna 65-jarig bestaand bedrijf heeft zijn hoofdvestiging in Heesch, en beschikt over nevenvestigingen in Amsterdam, Nieuwegein, Veenendaal, Tiel, Tilburg en Ridderkerk.

De werkzaamheden zijn ondergebracht in meerdere zelfstandig opererende Business Units, ingedeeld naar specifieke technieken en regio's. Hiertoe behoren Nuts-infra, Energietechniek, Civiele techniek, Telecom, Industrie en Engineering.

Tot de klantenkring van het bedrijf behoren onder meer energie- en waterleidingbedrijven, waterschappen, rijksoverheid, gemeentelijke en provinciale overheden, telecombedrijven, petrochemische / procesindustrie en grote infrabouwers.

Dankzij de optimale samenwerking tussen de Business Units kan vVan den Heuvel haar opdrachtgevers compleet bedienen en ontzorgen op ieder terrein van de ondergrondse infrastructuur.