Paaseieren zoeken in Fokkesteeg!!

Paaseieren zoeken in Fokkesteeg

Wat gaan we doen?

In de wijk Fokkesteeg zijn 12 paaseieren verstopt. De paaseieren bestaan uit uit een poster met een paasei erop, die op verschillende plekken in de wijk voor een raam of op een muur van huizen en gebouwen hangen.

Op iedere paasei poster staat een letter. Alle letters samen vormen een zin. Vul deze zin in op een kleurplaat. Kleur je kleurplaat in, en lever deze in bij Do's Corner, de snackbar aan de Rapenburgerschans (dit kan van goede vrijdag tot en met 17 april). Bij inlevering van de kleurplaat krijg je een ijsje (met gezellige spikkels!), aangeboden door het wijknetwerk Fokkesteeg. De kleurplaten worden daarna beoordeeld door een jury (bestuur wijknetwerk en medewerkers Do's Corner). Op Koningsdag is dan de bekendmaking van van de mooiste kleurplaten. Er zijn drie mooie prijzen te winnen!

Let op: in verband met de corona maatregelen kun je de paasei speurtocht op 4 dagen lopen: van goede vrijdag tot en met tweede paasdag. Houdt afstand, je hoeft je niet te haasten: de posters blijven vier dagen hangen. Ga je je kleurplaat inleveren bij Do's Corner, houdt er dan rekening mee dat er slechts één kind tegelijk naar binnen mag. Moet je buiten wachten tot je aan de beurt bent, houdt dan anderhalve meter afstand van elkaar. Do's Corner is geopend op maandag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag van 15.00 tot 20.00 uur, en op vrijdag van 12.00 tot 20.00 uur.

Hoe kom je aan een kleurplaat? Het liefst sturen we deze per email naar je toe. Je hoeft hem dan alleen zelf uit te printen. Stuur je emailadres en naam naar wnwfokkesteeg@gmail.com.

Veel plezier bij de speurtocht!!

 

« nieuws overzicht