Onderhoud aan het fietspad langs de A2

Onderhoud Fietspad langs de A2  


Het fietspad langs de A2 krijgt een onderhoudsbeurt.  Dat gebeurt vanaf maandag 27 juni tot en met vrijdag 15 juli. Het fietspad loopt vanaf de brandweerkazerne langs Batau Zuid en Batau Noord tot aan de Reinesteijnseweg en bevat het Tuinkerspad en het Meikeverpad.  Op tal van plekken bij het fietspad halen we de wortelopdruk weg en herstellen we de verzakkingen.  Daarnaast maken we scheuren in het asfalt dicht zodat het fietspad weer goed begaanbaar is.

 

Planning


De werkzaamheden worden in twee fasen gedaan. We beginnen bij het Tuinkerspad dat loopt vanaf de brandweerkazerne tot aan de Heemraadsweide. Daarna pakken we het Meikeverpad aan dat loopt vanaf de Heemraadsweide tot aan de Reinesteijnseweg. Tijdens de werkzaamheden zal het fietspad worden afgesloten zodat de werkzaamheden aan het asfalt plaats kunnen vinden. De fietsers worden dan omgeleid via de meest nabijgelegen fietspaden met omleidingsborden.

De werkzaamheden zijn van tijdelijke aard en hierna kan het fietspad weer de komende jaren mee.

 

Vragen


Heeft u vragen over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met projectleider Luuk Vriens, bereikbaar via het algemene nummer 14030 of per mail l.vriens@nieuwegein.nl   

 

 

 

« nieuws overzicht