Stem op Fort Vreeswijk Maak behoud Fort mogelijk

STEM NÚ op FORT VREESWIJK

https://www.aandeelinelkaarfonds.nl/finalisten/2015/fort-vreeswijk/

Hier kunt u uw stem uitbrengen op Fort Vreeswijk Dorpshuis en een filmpje bekijken.

Heeft u een rekening bij de Rabobank dan kunt u nú stemmen!

U weet vast dat bewoners in Vreeswijk het Dorpshuis in Fort Vreeswijk open houden en zelf beheren. Het gebouw is verouderd en de gemeente gaat het deels renoveren. Voor het overige deel moeten de bewoners zelf financiering zoeken. Dat doen we op allerlei manieren: fondsen en subsidies, crowdfunding  en sponsoring.

Zo hebben we ook een verzoek ingediend bij het fonds van de Rabobank “Aandeel in Elkaar” en zijn wij genomineerd samen met 7 andere initiatieven uit de regio Utrecht. Fort Vreeswijk is het enige Nieuwegeins project dat genomineerd is voor het ‘Aandeel in elkaar’ Fonds van de RABObank.

Klanten van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete initiatief. De Rabobankleden hebben een mail ontvangen met een inlogcode. Bent u wel klant van de Rabobank, maar geen lid dan kunt u dit via bovenstaande website regelen en toch stemmen. Jammer genoeg mogen alleen klanten van de Rabobank stemmen.

Wilt u dit ook binnen uw netwerk verspreiden om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen en te zorgen dat dit mooie Fort volledig wordt gerenoveerd en duurzaam geëxploiteerd kan worden? Alvast dank!!

« wijkberichten overzicht