Repair café, Feestelijke opening

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster die niet meer werkt? Of met een wollen trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! Repareer ze in het Repair Café. 

6 april, Feestelijke opening Repair Café Nieuwegein

Klik hier voor het programma

In een Repair Café draait het om samen repareren. Op de Repair Café-locatie is gereedschap en materiaal aanwezig om allerlei reparaties uit te voeren. Ook is er deskundige hulp, zoals een elektricien, een naaister, een houtbewerker en een fietsenmaker.

Je bent van harte welkom!

Neem van thuis je kapotte spullen mee. In het Repair Café kan je zelf aan de slag. Eventueel met hulp van een reparatiedeskundige. Heb je niets om te repareren, neem een drankje, ga helpen bij een reparatie van iemand anders, of doe inspiratie op aan de leestafel waar boeken en tijdschriften over repareren en klussen ter inzage liggen. 

Repair Café Nieuwegein, elke eerste zaterdag van de maand (behalve juli/augustus), van 14.00-17.00 in het Milieu Educatie Centrum, Geinoord 9, 3432 PE Nieuwegein. Kijk voor vervolgdata en actuele informatie op www.repaircafe.nl

Zegt het voort! Zegt het voort! En stuur deze mail door naar vrienden en bekenden in Nieuwegein.


Met vriendelijke groet,

Peer van Halderen
Contactpersoon Repair Café Nieuwegein
06-17564000

« wijkberichten overzicht