Oproep deelname aan Authentieke Dag

Deze dag is gericht op vervoermiddelen en ambachten uit het verleden en ouder dan 25 jaar. De organisatie nodigt bezitters van authentieke vracht- en personenauto’s, motorfietsen, tractoren en bromfietsen uit om deel te nemen aan deze dag met onder andere een rondrit van 65 km door Nieuwegein en omgeving. Inschrijven kost € 15,00 per voertuig inclusief 1 persoon; u kunt dan rekenen op koffie, een lunchpakket met een verrassing als aandenken aan deze deelname, een fraaie rondrit met begeleiding en een gezellige dag in een unieke omgeving.

Voor informatie over deze dag kunt u mailen met oldtimers@activiteitenvreeswijk.nl of telefonisch 06-20443836. Uiteraard is het nu al mogelijk in te schrijven voor deze geweldige dag door het inschrijfformulier te downloaden via de website www.activiteitenvreeswijk.nl.

Het belooft dit jaar een extra leuke dag te worden omdat de Authentieke Dag dit jaar samenvalt met nog een evenement: Maritiem Nieuwegein (5 t/m 8 september). Dit omvat allerlei aan water gerelateerde activiteiten zoals zwemwedstrijden in open water, roeiwedstrijden, drakenbootraces, concert aan/op het water, radiografisch bestuurbare modelboten, nautische markt, demonstraties door Down Under, demonstraties van politie en brandweer te water en kinderwateractiviteiten. Het accent van het evenement komt te liggen op Jutphaas, CityPlaza en Vreeswijk. Langs de oevers komen circa 200 historische schepen te liggen.

Ook aan het 75-jarig bestaan van de Beatrixsluis wordt aandacht geschonken.

« wijkberichten overzicht