Inloopavond verkeerssituatie Beatrixsluis

 

 

 

 

 

 

 

Inloopavond  aangepaste verkeerssituatie Prinses Beatrixsluis

Op donderdag 8 september houden aannemerscombinatie Sas van Vreeswijk en Rijkswaterstaat een inloopavond over de aangepaste verkeerssituatie rond de Prinses Beatrixsluis. Tussen 18.30 uur en 20.30 uur bent u van harte welkom bij het sluiscomplex. 

Aangepaste situatie

Sas van Vreeswijk past de verkeerssituatie aan om ruimte te maken voor de 3e kolk van de Prinses Beatrixsluis en voor de verbreding van het Lekkanaal. Vanaf 1 september geldt er voor fietsers al een omleidingsroute vanwege de afsluiting van het Sluispad Noord. Vanaf 12 september gelden er echter meer omleidingsroutes, ook voor automobilisten, waarover wij u graag informeren.

Inloopavond

Tijdens de inloopavond kunt u op ieder tijdstip vrij inlopen, er is geen centrale presentatie. Medewerkers van Sas van Vreeswijk en Rijkswaterstaat zijn tussen 18:30 en 20:30 aanwezig om u persoonlijk uitleg te geven en vragen te beantwoorden over de gewijzigde verkeerssituatie voor wandelaars, fietsers en automobilisten in het gebied rond de Prinses Beatrixsluis. U hoeft zich voor deze avond niet aan te melden.

Datum en tijd

Donderdag 8 september 2016, 18.30- 20.30 uur

Waar

Beatrixsluis (kantoorruimte), Prinses Beatrixsluis 1A, Nieuwegein

Meer informatie over het project kunt u vinden op www.prinsesbeatrixsluis.nl en op de projectapp Beatrixsluis: BXS App

Wij zien u graag op donderdag 8 september a.s.

 

 

 

 

« nieuws overzicht