Wijkplatform nam helaas afscheid van wijkmanager mieke tulleken na de vergadering van 30 mei 2013

Beste Mieke,

Vanavond ben je voor de laatste keer als wijkmanager aanwezig bij het Wijkplatform Zuilenstein/Huis de Geer/Blokhoeve. Reden voor een woordje gericht tot jou.

Je bent al weer sinds 26 augustus 2010 onze wijkmanager. Bijna drie jaar. Voor de gein krijg je de notulen van die vergadering. Grappig om te zien waar we toen mee bezig waren. Veel onderwerpen die ons nog steeds bezighouden, zoals het groen in Blokhoeve, de wijkservicecentra en communicatie met de wijkbewoners.

Het is jammer dat je de overstap gaat maken naar een van de andere wijkplatforms. Het was fijn samenwerken en gezellig bij de borrel achteraf ;-)

We geven je graag een afscheidscadeautje mee. Geen bloemen, die vergaan. Liever iets duurzaams. Het is dit luchtige en toepasselijke boekje geworden: Hoe behap je de wereld? (en de wijk denken wij er dan bij ;-)

Een boekje over tijden die veranderen, maar veranderen mensen ook? Hoe behappen zij de wereld? Wat zijn hun idealen voor de maatschappij? In dit boek lees je hoe je de wereld en alles wat daarbij komt kijken een creatieve draai kunt geven. Er staan tips, wensen, odes, plannen, poëzie en wijsheden in. Het is een boekje over initiatief nemen en nieuwe plannen bedenken. We hopen dat het je inspiratie geeft bij het wijkwerk en wensen je veel succes!

Het allerbeste, en hartelijk bedankt voor de samenwerking!

Namens alle leden van het wijkplatform Zuilenstein/Huis de Geer/Blokhoeve.

 

Ter informatie: Mieke laat ons niet met lege handen achter: onze nieuwe wijkmanager is Melanie Gitz. We hebben al kennis gemaakt op 30 mei en gaan met plezier aan de slag met haar!

« archief overzicht