Uitnodiging voor de thema-avond inbraakpreventie

Beste bewoner en/of burgernetdeelnemer uit Zuilenstein, Huis de Geer en Blokhoeve,

 

De afgelopen maanden zijn er in de buurt meerdere woninginbraken gepleegd. Gemeente en politie zetten zich in om woninginbraken terug te dringen. U kunt zelf ook vele maatregelen nemen om de kans op een inbraak te verminderen. Via deze e-mail ontvangt u een uitnodiging voor de thema-avond Woninginbraken in uw wijk.

 

Uitnodiging thema-avond Preventie Woninginbraken

Op dinsdagavond 28 augustus a.s. organiseert het Wijkplatform Zuilenstein, Huis de Geer en Blokhoeve een Thema-avond ‘preventie woninginbraken’ in samenwerking met Politie en Gemeente. Op deze avond krijgt u verschillende tips om woninginbraken te voorkomen. Daarnaast is er natuurlijk mogelijkheid tot het stellen van vragen. De avond start om 20.00 uur en vindt plaats in de Aula van basisscholen Vroonestein en de Toonladder, gevestigd aan het Lohengrinhof 11-17 te Nieuwegein. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom!

Stopdecriminaliteit.nl

Op de website Stopdecriminaliteit.nl kunt u nu ook zelf zien waar woninginbraken in uw buurt plaatsvinden en krijgt u met behulp van korte preventiefilms tips hoe u kunt voorkomen zelf slachtoffer te worden. Daarnaast kunt u helpen zaken op te lossen.

 

Meer informatie en doeltreffende preventietips zijn te lezen op: www.nieuwegein.nl/veiligheid. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Burgernet in Nieuwegein. U kunt Burgernet in Nieuwegein bereiken via e-mail (burgernet@nieuwegein.nl). Ik wens u nog een fijne dag ik hoop u te mogen ontmoeten op de thema-avond woninginbraken op dinsdag 28 augustus a.s.

 

Met vriendelijk groet,

 

Rianne Diepeveen

Projectleider Burgernet Nieuwegein

« archief overzicht