Uitnodiging Toekomstcafé

Toekomstvisie 2025: denk en doe mee!

Beste relatie, 

Op maandagavond 13 april organiseert de gemeente Nieuwegein een Toekomstcafé. Deze avond vormt de aftrap van een proces waarin je een grote rol kunt vervullen. Edward van Cuilenborg leidt de avond. We vertellen je meer over het traject van de Toekomstvisie, maar we willen ook graag jouw mening horen: wat vind jij belangrijk voor de ontwikkeling van Nieuwegein?

Programma 

We hebben een inspirerend programma samengesteld waarin we aan de hand van het verleden en heden samen de toekomst gaan verkennen. Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom voor een inloop met koffie en thee.

Om 19.45 uur start de bijeenkomst. Deze duurt tot 21.30 uur. De bijeenkomst is in de Bibliotheek (theaterruimte) op de tweede verdieping van het Stadshuis van Nieuwegein.

Enthousiast? 

Heb je zin om mee te denken over de toekomst van Nieuwegein? Stuur een e-mail naar ikben@nieuwegein.nl om ons te laten weten of je aanwezig bent. Je ontvangt dan ook het definitieve programma van ons. Heb je Nieuwegeinse vrienden, familie of kennissen die ook willen meedenken over de toekomst van Nieuwegein bij het Toekomstcafé? Stuur deze uitnodiging gerust door!

Wij hopen je maandag 13 april te treffen!

Met vriendelijke groet,
Frans Backhuijs, burgemeester
Peter Snoeren, wethouder

« archief overzicht