Openbare bekendmakingen vanaf 1 juni digitaal

Let op! Openbare bekendmakingen vanaf 1 juni digitaal!

Beste wijkbewoners,

Steeds meer wordt overheidsinformatie digitaal bekendgemaakt en de gemeente Nieuwegein gaat hier ook in mee. Sinds 1 januari 2014 is het wettelijk verplicht om de vaststelling van verordeningen en andere algemeen verbindende voorschriften bekend te maken in het digitaal gemeenteblad op www.overheid.nl.

Vanaf 1 juni 2014 geldt alleen voor besluitvorming over bestemmingsplannen als extra service dat er nog een bericht in De Molenkruier wordt geplaatst. Ook als wettelijk bepaald is dat kennisgeving in een huis-aan-blad nodig is, gebeurt dat in De Molenkruier. Dit geldt bijvoorbeeld voor bepaalde milieuvoorschriften.

Kennisgevingen over (ontwerp)besluiten van de gemeente Nieuwegein worden per 1 juni 2014 dus alleen nog digitaal bekend gemaakt. Niet meer zoals u gewend was in De Molenkruier.

Wij wijzen u graag de weg naar deze digitale bekendmakingen:
http://www.nieuwegein.nl/bekendmakingen

U kunt de bekendmakingen in uw buurt ook per mail ontvangen. Daarvoor kunt u zich aanmelden via deze link.

Meer hierover leest u op de gemeentepagina: http://www.nieuwegein.nl/16425/openbare-bekendmakingen-vanaf-1-juni-digitaal/

Voor bewoners die geen computer hebben of geen internet verbinding is het mogelijk om op het Stadshuis bekendmakingen ook in te zien.

« archief overzicht