Nieuws van de basisschool / Veranderingen Vroonestein

Op basisschool Vroonestein is er de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling binnen het gebouw. Met een nieuw logo dat binnenkort wordt onthuld en diverse werkplekken waarin kinderen samen kunnen leren en spelen, draagt de nieuwe omgeving bij aan de ontwikkeling van het kind. Zo hebben alle klaslokalen een duidelijk herkenbare instructieplek gekregen. Deze plek is naast het bieden van extra uitleg een huiselijke hoek waar kinderen graag met elkaar aan werken. Daarnaast zijn er door de school heen diverse knusse leeshoeken ingericht waardoor het leesplezier wordt bevorderd!

Door de stenen muur te vervangen door een glazen wand, is onze entree veel lichter geworden. Ook door het plaatsen van grote foto’s met spelende kinderen bij de ingangen, willen we de ouders en de kinderen zich welkom laten voelen.

Deze veranderingen zijn een goed begin van een samen ZELFbewuste school! Wij houden u op de hoogte van onze activiteiten en ontwikkelingen.

« archief overzicht