Nieuwe informatie over versnelde huisvesting mensen met verblijfsvergunning in Zuilenstein

Sinds vrijdagavond is bekend geworden dat COA graag gebruik maakt van het aanbod van Nieuwegein en is er overeenstemming over de voorwaarden. Het is echter nog niet zeker omdat de raad hierover ook een beslissing moet nemen. De raadsvergadering voor dit onderwerp staat nu gepland op maandag 19 oktober.

Helaas was de brief aan omwonenden met informatie en uitnodiging voor de vervolgbijeenkomst op 13 oktober al ter verspreiding weg en kon deze informatie niet worden meegenomen in die brief. Omdat wij u zo snel als mogelijk willen informeren zetten wij na overleg met het wijkplatform nu deze digitale nieuwsbrief in versturen we een persbericht en staat sinds 19.00u deze informatie op de website www.nieuwegein.nl/zuilenstein om dit breder bekend te maken.

Wij hopen dat u dit bericht aan iedereen die u kent verspreidt en mededeelt.

Omdat we merken dat informatiewisseling zo snel gaat leggen wij vanaf nu een email bestand aan voor inwoners die op de hoogte gehouden willen worden over de ontwikkelingen. Zo zijn we sneller en makkelijker in staat u te informeren. Wilt u op de hoogte gehouden worden, stuurt u dan uw e-mailadres aan redactie@nieuwegein.nl

uitnodiging_bewonersbijeenkomst_131015

« archief overzicht