NLdoet in Nieuwegein

NLdoet in Nieuwegein
NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Dit jaar is NLdoet op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Ook in Nieuwegein gaan we de handen uit de mouwen steken. Doet u ook mee?

Klusaanbieders
Voor maatschappelijke organisaties is NLdoet een unieke gelegenheid om mensen enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk. Mensen die meedoen aan NLdoet helpen uw organisatie om een klus te klaren. De klussen zijn mogelijk in alle soorten en maten. Van het opknappen van een clubgebouw en het pimpen van een schoolplein tot het organiseren van een dagje uit voor ouderen of gehandicapten.


Klussers
Voor inwoners is NLdoet een leuke en laagdrempelige manier om vrijblijvend kennis te maken met vrijwilligerswerk. Samen met vrienden, collega’s, buren of mensen van de sportclub een vrijwilligersklus doen versterkt ook de teamgeest en levert behalve een mooi resultaat ook voldoening op.

Aanmelden en informatie
Wilt u zich alleen of samen met anderen vrijwillig inzetten voor een klus tijdens NLdoet? Kijk dan voor een overzicht van de aangeboden klussen op www.nldoet.nl en meld u aan.  

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Hanneke Weesie, coördinator NL DOET Nieuwegein via 06-43368435 of stuur een e-mail naar info@samenvoornieuwegein.nl. 

 

Samenwerkende organisaties
Steunpunt Vrijwilligerswerk Nieuwegein (MOvactor) is de initiatiefnemer voor NLdoet in Nieuwegein. Samen met MaS (Maatschappelijke Stages) en stichting Samen voor Nieuwegein coördineert zij NLdoet in Nieuwegein. NLdoet wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Nieuwegein. Meer informatie vindt u op www.nldoet.nl/nieuwegein.

« archief overzicht