Kleedjesmarkt op Koningsdag

De vorig jaar opgerichte Oranjevereniging Nieuwegein Noord (kortweg OvNN) gaat ook in 2015 weer een kleedjesmarkt organiseren. De kleedjesmarkt van vorig jaar was zo’n groot succes dat we dit jaar een nóg grotere kleedjesmarkt organiseren. De eerste kleedjes kunnen vanaf het Muntplein via de Nedereindseweg naar de Dorpskerk (bij Het Sluisje) gelegd worden. En dan wordt het geslaagde feest van vorig jaar nog groter!

De organisatie is al volop bezig. Een groep van enthousiaste vrijwilligers werkt achter de schermen aan de vergunning, het werven van sponsoren en natuurlijk vrijwilligers. De Scoutinggroep Jan van Hoof uit Nieuwegein zal ook weer meehelpen. En we hebben plannen om op het Kerkveld een speciale hoek te maken voor de kleine kinderen; het (vernieuwde) speeltuintje kan gebruikt worden, er komt een springkussen, poffertjes eten, enz, enz.

Je hoeft je niet in te schrijven voor een plek op de kleedjesmarkt. Als je muziek wilt maken, toneel spelen, iets demonstreren of wilt tentoonstellen ben je van harte welkom. Deelname aan de kleedjesmarkt is voor bewoners van Nieuwegein gratis. We vragen een vrijwillige bijdrage van één euro voor de kosten van het organiseren.

Vanaf 05:00u uur mag je met de auto het gebied in om spullen te brengen, maar uiterlijk 06:00u moet je auto dan weer uit het gebied zijn waar de kleedjesmarkt wordt gehouden.

Commerciële deelnemers kunnen op het Muntplein een plaats aanvragen. Dat gaat buiten de OvNN om; zij kunnen zich melden bij de winkeliersvereniging van het Muntplein.

Vrijwilligers voor de organisatie en ook vrijwilligers voor de dag zelf (maandag 27 april is het Koningsdag) zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden via info@oranjeverenigingNN.nl

Voor meer informatie ook onze website www.oranjeverenigingNN.nl

« archief overzicht