Kindervakantieweek 2012

De laatste week in de vakantie (13 t/m 17 augustus) staat weer in het teken van de Kindervakantieweek! Deze week, met als thema “Helden” wordt door MOvactor, samen met vele vrijwilligers georganiseerd. Elke dag van 10:00 tot 15:00 uur zullen er diverse Helden-activiteiten in en rond het centrum van Nieuwegein zijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

De kindervakantieweek is een jaarlijks terugkerende activiteit, welke door MOvactor georganiseerd wordt. Met rond de 75 vrijwilligers en ongeveer 300 kinderen is de week een breed gedragen activiteit in Nieuwegein. Er is een korting voor U-pas houders (€2,50 ipv €30,-), waarmee MOvactor kinderen uit gezinnen met een laag sociaal economische status een extra vakantiegevoel wil geven.

Binnen de kindervakantieweek werkt MOvactor samen met partners uit Nieuwegein. Zo wordt de kindervakantieweek mede mogelijk gemaakt door theater De Kom, Merwestein, het Calscollege, Jeugdland, De Mixx, etc.

Meer informatie is via de website (www.movactor.nl/kindervakantieweek) te vinden en op te vragen bij Hanz Lasthuis (hlasthuis@movactor.nl)

« archief overzicht