Inspiratiebijeenkomst Samen Duurzaam op dinsdag 26 maart

Staat hier straks úw logo?

Inspiratie – Verbinden – Aan de slag

Na een drukbezochte en inspirerende start in januari, is het netwerk Samen Duurzaam in maart te gast bij Buurtplein Doorslag. We zijn nog volop bezig weer een aantrekkelijk programma samen te stellen. Het is in ieder geval zeker dat u zich die avond weer kunt laten inspireren door en meedenken over verschillende (Nieuwegeinse) initiatieven voor duurzaamheid, zoals het ouder-voor-oudernetwerk, ambassadeurs voor zonnepanelen en een handige ‘toolkit’ voor burgerinitiatieven. Of pitch uw eigen duurzame idee of vraag voor de aanwezigen in de #durftevragen-ronde! Natuurlijk is er ook voldoende tijd en ruimte om duurzame contacten te leggen en versterken.

Kortom, noteer dinsdag 26 maart in uw agenda!

De avond start om 19.30u en duurt tot 22.00u. Kijkt u voor meer informatie over het programma en aanmelden op www.nieuwegein.nl/samenduurzaam.

We zijn ook te vinden op Facebook: www.facebook.com/samenduurzaamnieuwegein en op Twitter: #samenduurzaam.

 

SAMEN DUURZAAM, gewoon doen!

Het netwerk Samen Duurzaam bestaat uit inwoners, ondernemers en organisaties die samen willen werken aan een duurzaam Nieuwegein: een Nieuwegein waar we nu en in de toekomst prettig en gezond kunnen wonen, werken en recreëren. Tijdens inspirerende en actieve bijeenkomsten gaan we met elkaar aan de slag om ideeën concreter te maken en met elkaar te verbinden. Hierdoor kunnen we elkaar versterken en optimaal samenwerken aan een duurzaam Nieuwegein.

 

Staat hier straks úw logo? Doe mee met de ontwerpwedstrijd! Kijk voor meer informatie op www.nieuwegein.nl/ontwerpwedstrijd.

« archief overzicht