Informatiebijeenkomst Regiotram Utrecht

Beste inwoners van de wijk Blokhoeve-Noord,

Gisteren, 26 juni 2014, heeft Regiotram Utrecht een informatiebijeenkomst in NBC Zalencentrum georganiseerd over het werk aan de trambaan en de wisselstraat (ingang tot de tramremise) aan de rand van uw wijk. Alle inwoners van de wijk (ruim 500 adressen) zijn  daarvoor per brief uitgenodigd. In deze mailing is ook informatie bijgesloten over de bouwwerkzaamheden. Het werk richt zich op een complete vervanging van de trambaan ter hoogte van de wijk waarin u woont.

Wij vonden het belangrijk om deze bijeenkomst te organiseren omdat het bouwwerk – dat staat ingepland van 20 juli tot 25 augustus 2014 – merkbare gevolgen zal hebben voor de omgeving. Denk daarbij aan bouwtransport vanaf de A.C. Verhoeflaan de wijk in (via een speciale bouwweg) en enige mate van hinder en overlast (geluid, stof).

Voor de bijeenkomst was geringe belangstelling. Omdat we er zeker van willen zijn dat u goed op de hoogte bent en blijft van ons werk verwijs ik u graag naar www.regiotramutrecht.nl  Op de startpagina aan de rechterkant staat een link “Werk aan wisselstraat, wijk Blokhoeve Noord, zomer 2014”. U vindt daar alle relevante informatie die wij gisteren ook gedeeld hebben met de aanwezige buurtbewoners.

Vanaf 20 juli 2014, wanneer het werk start, kunt u ons voor vragen, meldingen en klachten over de bouwwerkzaamheden tijdens kantooruren bereiken op een speciaal gratis telefoonnummer: 0900-8825.

 

Met vriendelijke groet,

 

Ron van Dopperen
communicatieadviseur Regiotram Utrecht

http://www.nieuwegeinsewijken.nl/upload/bestanden/documenten/vernieuwing_trambaan.pdf

« archief overzicht