Helpdesk voor smartphone of tablet

MOvactor is dé organisatie voor welzijn en maatschappelijke ondersteuning in Nieuwegein. Onze sociale professionals helpen mensen om zichzelf en elkaar op maatschappelijk gebied verder te helpen. Waar nodig roepen we er de professionele zorgverlener bij. Maar buren, vrienden, honderden gemotiveerde vrijwilligers en onze aantrekkelijke buurtpleinen vormen het kloppend hart van ons welzijnswerk.

In de buurtpleinen komen mensen samen om allerlei verschillende redenen. Het zijn eigenlijk overdekte pleinen waaraan verschillende functies te vinden zijn zoals bibliotheek, horeca en gezondheidszorg. Maar er is ook voor bijna iedereen in de wijk wel wat te doen.

Zo is er vanaf 13 mei in Buurtplein Batau en vanaf 15 mei in Buurtplein Zuid een helpdesk voor mensen die in het bezit zijn van  een tablet of smartphone. Apps downloaden op uw smartphone, whatsapp-en met uw kleinkinderen of Skypen met familie of vrienden in het buitenland. We helpen u op weg. U bent van harte welkom om tijdens onze helpdesk langs te komen met eenvoudige vragen over tablet en smartphone. Wij zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen!

Vanaf 13 mei iedere dinsdag van 13:30 uur tot 14:30 uur in Buurtplein Batau, Adres: Dukatenburg 1, 3437 AA Nieuwegein

Vanaf 15 mei iedere donderdag van 13:30 uur tot 14:30 uur in Buurtplein Zuid, Adres: Ratelaar 37, 3434 EW Nieuwegein

Vergeet uw tablet of smartphone niet mee te nemen :) !

« archief overzicht