Geen tram van 7 juli t/m 19 augustus

De tram rijdt straks een poos niet meer wegens werkzaamheden. Ben voorbereid en bezoek de info-website:

Omwonenden, reizigers en andere belangstellenden kunnen vanaf vandaag alle informatie over de vernieuwing van de trambaan tussen Utrecht CS en Nieuwegein/IJsselstein vinden op deze website. Vanaf morgen is er een speciaal telefoonnummer beschikbaar (0900 – 8825) waar mensen met vragen en/of klachten over de werkzaamheden terecht kunnen.

Vanaf zaterdag 7 juli tot en met zondag 19 augustus zal er in verband met de werkzaamheden geen tram rijden in Nieuwegein en IJsselstein. De sneltram rijdt in die periode slechts tussen Utrecht CS en P+R Westraven v.v. Er wordt extra busvervoer ingezet voor reizigers van en naar Nieuwegein en IJsselstein.

Medewerkers van Bestuur Regio Utrecht hebben de afgelopen weken een rondgang gemaakt als de verschillende Wijkplatforms in Nieuwegein. De medewerkers hebben uitleg gegeven over de werkzaamheden en vragen van de aanwezigen beantwoord. Op een aantal vragen konden zij ter plekke geen antwoord geven. Toegezegd is deze vragen schriftelijk te beantwoorden. Een ducument met de vragen van alle Wijkplatforms en de antwoorden daarop kunt u vinden onder het tabblad "documenten", rubriek "vergaderstukken wijkplatform".

« archief overzicht