Bijeenkomst Samen Duurzaam Maandag 28 januari

Samen Duurzaam 7 november 2012

Wilt u zich net als andere inwoners, ondernemers en organisaties inzetten voor duurzame initiatieven in Nieuwegein? Kom dan naar onze volgende inspiratie- en netwerkbijeenkomst op maandag 28 januari!
Die avond zijn we te gast bij Gemeenschappelijk Wonen in Fokkesteeg. Zij laten u graag zien hoe zij zich inzetten voor duurzaamheid. U kunt deze avond een kijkje binnen nemen bij een aantal bewoners, u schuift letterlijk aan hun keukentafel aan. Daar kunt u in gesprek met verschillende Nieuwegeinse initiatieven, zoals een buurttuin in Fokkesteeg, het matchpunt van MOvactor, maatschappelijk verantwoord ondernemers en energieambassadeurs. Yvonne Feuerhahn zal ons inspireren met haar ervaringen vanuit 033Energie in Amersfoort en de straatambassadeurs die zich daar inzetten voor energiebesparing en duurzame energie. Natuurlijk is er ook voldoende tijd en ruimte om duurzame contacten te leggen en versterken.
We sluiten de avond af met een echte pubquiz over duurzaamheid, waar u natuurlijk een aantal mooie duurzame prijzen kunt winnen!

De avond start om 19.30u en duurt tot 22.00u. Kijkt u voor meer informatie over het programma op www.nieuwegein.nl/samenduurzaam. Aanmelden graag bij Cecile Custers van de afdeling Duurzame Ontwikkeling van de gemeente: c.custers@nieuwegein.nl.

Samen duurzaam
Steeds meer inwoners, ondernemers en organisaties werken samen aan een duurzaam Nieuwegein: een Nieuwegein waar we nu en in de toekomst prettig en gezond kunnen wonen, werken en recreëren. Tijdens inspirerende en actieve bijeenkomsten gaan we met elkaar aan de slag om ideeën concreter te maken en met elkaar te verbinden. Zodat we elkaar kunnen versterken en optimaal samenwerken aan een duurzaam Nieuwegein. Kijk voor meer informatie en de verschillende initiatieven op onze website (www.nieuwegein.nl/samenduurzaam). We zijn ook te vinden op Facebook: www.facebook.com/samenduurzaamnieuwegein en op Twitter: #samenduurzaam.

« archief overzicht