Repair Café Nieuwegein 4 april

Het Repair Café bestaat 2 jaar en viert feest op zaterdag 4 april van 14.00-17.00 uur in het Milieu Educatie Centrum (MEC) in het Natuurkwartier.

Kom langs met je kapotte apparaten, fietsen, kleinmeubels, speelgoed, kleding, etc. ... alles wat het niet meer doet, is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie. Repair Café maakt het mogelijk om kapotte spullen een tweede leven te geven. Beter voor de portemonnee en het milieu!

Handige vrijwilligers staan voor je klaar om in gezellige sfeer samen defecten en gebreken te lijf te gaan. Het Repair Café is ook een leuke plek om onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers erbij anderen te ontmoeten.

Praktische informatie (bereikbaarheid, parkeren), kijk op nieuwegein.repaircafe.nl, mail naar repaircafenieuwegein@gmail.com

Elke eerste zaterdag van de maand 

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen. Het Repair Café is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. En te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn. De gemeente Nieuwegein ondersteunt dit initiatief vanuit het netwerk ‘Samen Duurzaam’. Het Repair Café Nieuwegein is elke eerste zaterdag van de maand (behalve juli/augustus) van 14.00 u – 17.00 u. Kijk voor actuele (landelijke)  informatie op www.repaircafe.nl.

« archief overzicht