Nieuw Hondenbeleid? Laat je informeren!

Informatieavond op 11 juni over hondenbeleid

Alle bewoners van Nieuwegein zijn van harte welkom op de informatieavonden over de maatregelen van het hondenbeleid. Er zijn twee bijeenkomsten die hetzelfde worden ingericht. Alleen de locatie en de datum verschillen namelijk op maandag 27 mei in dorpshuis Fort Vreeswijk en op dinsdag 11 juni bij de hondenvereniging Galecopperzoom. Op deze manier hopen we iedereen de kans te geven om langs te komen. Het zijn inloopavonden dus bewoners kunnen binnenlopen wanneer het schikt.

Evaluatie van het hondenbeleid van Nieuwegein heeft geleid tot een aantal maatregelen om het beleid beter onder de aandacht te brengen. Ook zorgt de gemeente met de maatregelen dat de omgeving meer op orde komt, de voorzieningen beter bereikbaar zijn en dat dit positief gedrag en onderlinge betrokkenheid bevordert.

Op de informatieavonden leggen we u uit waarom de maatregelen zijn genomen en laten we u graag zien hoe de uitwerking er uitziet. We presenteren welke aanpassingen we in de hondenkaart aanbrengen. U kunt hierop suggesties doen voor verbeteringen. Ook hopen we in gesprek met bewoners goede ideeën op te doen over hoe we samen de eigen verantwoordelijkheid kunnen stimuleren, wat de gemeente hierin kan doen en wat bewoners zelf met hun eigen buurt kunnen organiseren.

Informatieavonden

  • De eerste informatieavond is op maandag 27 mei in het dorpshuis van Fort Vreeswijk.
    Fort Vreeswijk 1A. Meer informatie over deze locatie: http://www.fortvreeswijk.nl/
  • De tweede avond is op dinsdag 11 juni bij de hondenvereniging KVN in de Galecopperzoom. Galecopperzoom 3. Meer informatie over deze locatie: https://kvnieuwegein.nl/

Beide avonden zijn van 19:00 tot 21:00 uur.

« archief overzicht