Laat je begluren!?

Een sfeerimpressie van een huiskamerconcert

Gluren bij de Buren Nieuwegein 2015.

De organisatie van ‘Gluren bij de Buren’ is nog hard op zoek naar artiesten en woonkamer-eigenaren binnen onze wijken. Nu de kans om je aan te melden.

Zondag 22 februari komt Gluren bij de Buren weer naar Nieuwegein! Dit is een huiskamerfestival waarbij woonkamers verspreidt over heel Nieuwegein voor één dag het podium worden voor lokale artiesten. Hiervoor zijn wij nog hard opzoek naar woonkamer-eigenaren en artiesten. Het lijkt ons fantastisch als onze wijken (Zuilenstein/Huis de Geer/Blokhoeve) ook meedoen. Dus waarom getreuzeld, meldt je aan bij Dominique Odekerken van de organisatie Kuitlab via e-mail Dominique@kuitlab.nl .

Ook voor vragen kan je haar bellen via
06-14709220.

Via de website www.glurenbijdeburen-nieuwegein.nl kunt u meer informatie vinden over het project. 

Naast dat het festival een podium biedt aan lokaal talent draagt Gluren bij de Buren bij aan de sociale cohesie binnen de wijk. Doordat het festival gratis toegankelijk is voor publiek blijft het laagdrempelig. Bij voorgaande edities hebben wij gemerkt dat veel buren bij elkaar langs gaan om een kijkje te nemen en elkaar op die manier ook beter leren kennen. Dit maakt uiteindelijk de hele wijk gezelliger!  

M: 06-14709220
E: dominique@kultlab.nl
Zuidsingel 16 | 3811 HA Amersfoort 

Into the Woods | Lepeltje Lepeltje | Gluren bij de Buren | Struinen in de Tuinen | Nachtbrigade | Kultlab

« archief overzicht