FietsRommelRoute Batau-Noord op 24 juni 2018

Op zondag 24 juni organiseert het Wijknetwerk Batau-Noord voor de tweede keer de FietsRommelRoute Batau-Noord.

De formule is dat wijkbewoners vanaf hun eigen terrein (tuin, oprit, garage, schuur etc.) hun overtollige en zelfgemaakte spullen kunnen aanbieden/verkopen aan belangstellenden.
De verwachting is dat bezoekers vanuit Batau-Noord zelf, maar zeker ook vanuit de andere Nieuwegeinse wijken ook deze activiteit zullen komen bezoeken, u bent van harte welkom.
De naam FietsRommelRoute is gekozen, omdat over de hele wijk Batau-noord verspreid bewoners meedoen. De route met de verkooppunten is dermate lang, dat deze fietsend beter te behappen is dan lopend (maar lopen mag natuurlijk altijd).
Er is geen start- of eindpunt. Op 4 plaatsen, aangegeven door dranghekken met banners, liggen routekaarten om mee te nemen. Ook kan vanaf ongeveer 14 juni deze kaarten gedownload worden vanaf de FaceBook pagina van de fietsrommelroute Batau-noord: https://www.facebook.com/fietsrommelroutebataunoord.
Leuk om te weten is dat in deze editie de kinderen van Bouwgein hun spulletjes daar verkopen. Ook is er voor de kinderen een springkussen ter hoogte van Elandweide 130. (Alleen bij droog weer)

Verleden jaar werd de rommelroute in Batau-Noord voor de eerste keer gehouden.
Dat is een groot succes geworden!
Daarom is het zeker de moeite waard om deze dag te bezoeken en mee te fietsen/lopen langs de route met vele verkooppunten.
Het initiatief (kernwoorden: duurzaam, ontmoeten, verbinden) wordt ondersteund door meerdere partijen/organisaties.

Uw vragen en/of reacties vernemen wij graag op het e-mailadres:
Rommelroutebatau-noord@outlook.com

De organisatoren van de FietsRommelRoute Batau-Noord

« archief overzicht