Verbetering speelruimte in Zandveld

De gemeente wil de speelruimte in Zandveld verbeteren. Om te inventariseren en plannen te maken is een kinderrondgang georganiseerd en volgt nu een enquête en een bewonersbijeenkomst voor jongeren en volwassenen.


Kinderrondgang

In januari hebben twee groepen kinderen van de Mauritsschool meegedaan aan een rondgang door de wijk. Ze hebben als kritische deskundigen de speelmogelijkheden onder de loep genomen. Van de rondgang is onder andere een leuk filmpje gemaakt dat verwerkt is in de enquête.


Enquête

De kinderen hebben dus al belangrijk werk gedaan, maar nu krijgen ook de jongeren en volwassenen van Zandveld de kans om te laten weten wat zij van de speelmogelijkheden in de wijk vinden en welke ideeën zij hebben. Dat kan gemakkelijk door een kleine enquête hierover in te vullen. Ook kinderen die nog extra ideeën hebben kunnen meedoen. Vul uiterlijk 10 maart de enquête in via https://app.maptionnaire.com/nl/5634/ De uitslag wordt gepresenteerd op de bewonersbijeenkomst.


Bewonersbijeenkomst

Op deze avond presenteert de gemeente alle ingezamelde reacties en ideeën van de rondgang en de enquête. Aanvullende ideeën zijn dan nog van harte welkom! Aanwezigen mogen daarna persoonlijk aangeven welke ideeën het leukste zijn en een plek verdienen op de maatregelkaart die zal worden ontworpen. De avond heeft een programma en is dus geen inloopavond. Aanmelden is niet nodig. Hoe meer Zandvelders hoe beter!


Bewonersbijeenkomst Spelen in Zandveld

Maandag 11 Maart van 19:00 tot 21:00 uur

Mauritsschool, Kastanjestraat 4