Programma Gluren bij de Buren Nieuwegein bekend

Een bonte verzameling van Nieuwegeinse tuinen en bijbehorende optredens vormt het prachtige programmeringsboeket van Gluren bij de Buren 2021. Meer dan 25 Nieuwegeiners slaan zondag 5 september de tuinhekken open en toveren hun buitenruimte om tot podium, geheel coronaproof.

Zondag 5 september kan men op avontuur naar cultuur. Tijdens Gluren bij de Buren verwelkomen gastvrije Nieuwegeiners buurtgenoten in hun tuin met een lokale act. Rappers, dichters, theatermakers en andere podiumkunstenaars stelen de show met hun voeten in het gras. In elke buitenruime treedt een act drie keer op tussen 12:00 uur en 17:00 uur. Alle optredens hebben “pay what you can”-entree. Benieuwd wat er speelt in jouw buurt? Bekijk www.glurenbijdeburen.nl voor het complete programma.

Stel je persoonlijke Gluurgids samen

De groende weelde aan deelnemende tuinen en bijbehorende acts is te vinden op de website. Her is het programma altijd actueel. Zoek in je buurt, om de hoek of op genre. Dit jaar kun je je persoonlijke route in Google Maps integreren via de website: www.glurenbijdeburen.nl/informatie/programma

Gluren bij de Buren Nieuwegein

Zondag 5 september

12:00 – 17:00 uur

Entree: pay what you can

Reserveren is niet nodig

www.glurenbijdeburen.nl/informatie/programma

« archief overzicht