Buurtgesprek HZL 9 maart 2021

 

 

Onze wijkwethouder  Marieke Schouten schrijft ons het volgende:.

Beste buurtbewoner,

Inmiddels leven we alweer bijna één jaar met de gevolgen van het coronavirus. De maatregelen die worden getroffen om corona onder controle te krijgen hebben een grote impact op ons leven. Sociaal maatschappelijk maar ook financieel economisch. En alhoewel de GGD is gestart met het vaccineren moeten we met elkaar nog even volhouden.

Welke gevolgen heeft corona op uw gezondheid, uw gezin, uw werk en op veel andere persoonlijke aangelegenheden? Hoe vindt u uw weg in deze uitzonderlijke tijd? Waar loopt u tegenaan en waar ziet u misschien kansen en mogelijkheden om deze periode samen nog beter door te komen? Hoe kan de gemeente Nieuwegein u daarin helpen? Ik ga hierover graag met u en andere buurtbewoners in gesprek en nodig u van harte uit.

Wat:      Uitnodiging digitaal buurtgesprek met wijk wethouder Marieke Schouten
Tijd:      19.00 – 20.00 uur
Waar en hoe:      Het buurtgesprek vindt online plaats via het programma Microsoft Teams. Na aanmelding (zie hieronder) ontvangt u een link voor het digitale buurtgesprek per e-mail. U kunt het programma Microsoft Teams gratis en eenvoudig installeren op uw telefoon of pc.

Aanmelden
Neemt u deel aan het gesprek? Geef u dan op door uw naam en mailadres en de wijk waarin u woonachtig bent te mailen naar redactie@nieuwegein.nl . U kunt er tijdens het videogesprek zelf voor kiezen of u herkenbaar in beeld komt of dat u de videofunctie uitschakelt.

Vragen
Heeft u nog vragen over deze uitnodiging? Stel deze gerust aan uw wijk coördinator, 

 

Blijf gezond en graag tot dinsdag 9 maart!

 

Met vriendelijke groet,

Marieke Schouten
Gemeente Nieuwegein

 

« archief overzicht