Burgemeester Backhuijs eet mee tijdens Feest Maal 50 van Stichting Eet Mee

Om te vieren dat Nieuwegein 50 jaar bestaat organiseert Eet Mee Feest Maal 50. In het weekend van 17, 18 en 19 september worden op minimaal 50 adressen, bij mensen thuis, ondernemingen of maatschappelijke organisaties, gezellige feestetentjes georganiseerd waarbij andere Nieuwegeiners kunnen aanschuiven. Iedereen kan zich aanmelden. Burgemeester Backhuijs is een van de enthousiaste deelnemers. 

Annelies Kastein, directeur van Stichting Eet Mee: "Feest Maal 50 is niet alleen een manier om te vieren dat Nieuwegein 50 jaar bestaat. Het biedt ook de kans om nieuwe plaatsgenoten te leren kennen. Wij zorgen voor vrolijke placemats met gespreksvragen die je kunnen helpen meer van je tafelgenoten te weten te komen.” 

Feestelijke verrassingsmatch 

Iedere Nieuwegeiner kan meedoen met Feest Maal 50. Je kunt je aanmelden als eetadres en een feestelijke maaltijd koken voor een aantal gasten of zelf als gast ergens aanschuiven. Natuurlijk moet iedereen rekening houden met de coronamaatregelen van dat moment. En voor wie een etentje thuis nog geen prettig idee vindt, zijn er ook gezellige video-etentjes. 

Stichting Eet Mee zorgt voor een fijne match tussen het eetadres en de gast(en), maar je mag natuurlijk ook zelf mensen uitnodigen die je graag wat beter zou willen leren kennen. Denk aan je buren, collega's of iemand die je vaak tegenkomt in de supermarkt. 

Meedoen met Feest Maal 50?

Als eetadres ontvang je de vrolijke Feest Maal 50-placemats en maak je kans op een van de 50 cadeaubonnen ter waarde van € 10,- van Jumbo De Gaarde. Als gast zorgen we dat je op een adres in Nieuwegein kunt aanschuiven. Ben je enthousiast en wil je je aanmelden voor Feest Maal 50 of wil je meer weten over dit weekend vol feestelijke etentjes? Neem dan contact op met Mirjam de Reuver via cnieuwegein@eetmee.nl of 06-30203417. Aanmelden voor Feest Maal 50 kan tot en met 10 september.

« archief overzicht